...........

Jenny om ...

Men hallå eller, du godkänner inlägget först & sen tar du in de på din blogg.. det vet väl du!! jo, det har han väl, han skrev min adress & tel som vi inte har kvar, kan du inte läsa?!

Haha, fan vad dum du är. Det är bara dina inlägg som jag måste godkänna innan dom kommer ut på bloggen. Alla andras behöver jag inte göra det med, du vet blocka ip adresser.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Men herregud, helt ärligt vilket liv.
Jenny, smälla sitt inte och klaga på andra och hur gamla dom är, det blir bara pinsamt för dig själv som är så jävla mycket äldre. Det är DU som skämmer ut dig, ingen annan. Det kommer du nog att inse snart också!
Du vill ju uppenbarligen inte att detta ska sluta, för om du nu hade velat det hade du slutat kommentera för LÄNGE sen!

2008-04-06 @ 15:49:40
URL: http://jennythoren.blogg.se
Postat av: Liisa

Herregud vad är det för fel på den där Jenny. hon har väl inget med ditt liv att göra. kan hon inte bara lämna dej och din familj ifred varför fortsätta löjla sej för?..

stå på dej FRIDA =)

2008-04-06 @ 15:56:48
Postat av: Ida

Måste ändå påstå att det är lite kul att läsa vad Jenny har att säga.. Jag aldrig stött på en mer omogen och patetisk 29 åring. Stackars hennes barn om hon kommer gå några, usch.

2008-04-06 @ 16:04:31
Postat av: leijasmamma

nemen snälla? vad är det här för tönterier? att Jenny verkligen orkar sitta hemma och skriva massa skit! det kan man verkligen kalla omoget, speciellt om man är 29 år! snälla rara? bevisa att du är 29 & inte 4 år..

2008-04-06 @ 21:08:33
URL: http://nadja92.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0