Jippi!

Jag är så jävla glad just nu, trodde fan aldrig att det skulle hända! YES :D

Hemma..

Ja, det har vi vart sen ca: 14.30 eller något, hittade inget speciellt istan, förutom en fotobok, hörnklisterlappar (till foton) och silver penna, fick guld med, men den tänker jag inte andvända!

Jag har gett upp "hoppet" nu. Det är över.

Lördag 29/3

Godmorgon!
Idag ska jag och Philip åka till Knalleland med min mamma och pappa, då jag inte vill vara hemma för Mr. C har fått magsjuka.. Han har verkligen inte turen på sin sida nu!

Vi får se om jag kommer hem med något nytt, om jag hittar något! Säkerligen hittar jag något till Philip men inte till mig, brukar vara så! Eller så hittar jag på tok för mycket, haha!

Vad ska ni göra idag?

Monopol!

Jag och Christopher har bestämt oss för att spela monopol idag, och som vissa säkert vet, så kan det ju ta århundraden, haha nästan iallafall? Just nu väntar vi bara på att lillskiten skall somna, han är dödstrött och bara ligga och tjatar och små grinar lite..

Nu vet ni vad jag håller på med idag, nås på telefon om ni vill något!
Just det ja, måste även åka in till stan och ta ut mer ppiller!

Fredag 28/3

Godmorgon!
Fick gå upp lite efter sju i morse, vi har en morgonpigg liten Philip! Har vant mig nu att han vaknar så tidigt, så jag är inte lika trött på morgonen! + att det är roligare nu när Mr.C är hemma!

Vi pratade om att åka till Djurparken idag, men så gick jag in på deras hemsida för att titta öppet tider och sådär, 135:- kostar det för oss vuxna (har jag för mig) seriöst, för att titta på några djur som inte ens fattar ett skit? 95:- för barn! Helt sanslöst alltså! Så det blir ingen djurpark för oss idag inte, vi tar det i sommar istället!

Tittade aldrig färdigt på filmen igår, för jag är en mes och tyckte den var läskig! Haha, ska titta på den när det är ljust ute istället, haha!

Vinnaren utav designen är Madelene. Grattis! :)

Klantarsle nr. 1!

Jag blir så jävla trött på mig själv alltså, shoppade ju nya kläder igår och så hade jag på mig en fin vit t-shirt som jag köpte igår när jag skulle laga mat, tror ni inte att dumfan (jag) skvätter ner den med fett?! AAARRGGHHH! Jag är så trött på mig själv, jag gjorde precis samma sak för några veckor sedan! GRR! I morgon ska jag och Mr.C åka till stan och köpa ett förkläde till mig, innan jag förstör alla mina kläder!

Jaja, iallafall.. Vi har vart på 7 års kalas idag - sistaminuten kalas som det blev. Men det var trevligt! Philip fick träffa, farbror Martin, faster Camilla + kusinerna och hans favoritkusin Emma, det märks riktigt tydligt på båda två att dom tycker om varandra! Kom hem vid 18.30 igen, sen dess har jag typ bara suttit på mitt feta arsle och tittat in i just denna skärmen som jag tittar på nu, mohaha!

C tog över matlagningen då jag blev så sur, så snart ska vi äta och titta på film "Silence Dead", hoppas nu att den är bra, köpte den igår på Gekås! Iih, jag ÄLSKAR skräckisar - några skräckfilms tips tack!?

Glöm inte av design utlottningen, den avslutas kl 22 ikväll!!

Torsdag 27/3

Det är redan full rulle här hemma och jag njuter, dock inte när Philips förvandlas till GrinOlle.. Han är riktigt svår att underhålla nu förtiden, han ska vara med överallt och han ska absolut inte ligga ner! Så man får inte mycket gjort här hemma numera. Men idag har jag iallafall hunnit duscha och tvätta en massa! Nu håller jag på att plocka iordning här hemma, Mr. C sitter med honom i knät. Känns faktiskt lite jobbigt nu när Christopher inte kan bära honom riktigt och sådär.


Sen så vill jag att ALLA ska skriva lycka till till Mr.C som ska köra upp idag,
ni skriver till honom HÄR!


Nu ska jag fortsätta med tvätten! Och allt annat! Haha.
Tänkte försöka hinna med att göra en design senare också. Har även lovat att hjälpa Lina med hennes blogg, Nikki också ^^ Haha, så det blir mycket idag!


Godnatt..

Har precis fixat iordning Maries design lite.. titta HÄR och skriv gärna till mig vad ni tycker? :D

Orkar inte skriva vad vi köpte nu, är svin trött, skriver i morgon istället!

Sen så har jag funderat på det här med att skriva hur man gör om sin blogg, alltså ge "vägledning" eller vad man ska säga.. Och jag ska nog göra det, jag ska nog även "lotta" ut designer, vad tycker ni om det? :)
Men då vill jag att ni skriver vad ni vill att jag ska hjälpa er med.

Jaja, ska lägga mig i soffan med Mr. C och försöka fjäska så att vi kan titta på den ny inköpta filmen :)
Godnatt bloggen!

På väg till mamma och pappa

Urk, vad jag har ont i mina fötter, har vart på Gekås i 4 timmar och slagits med alla andra galna tanter. Nej, så farligt mycket folk var det faktiskt inte. Hittade en massa fina saker faktiskt, men det blev en dyr historia, tyvärr. Men pengar är väl till för att spenderas? Dessutom så fick Mr. C bra lön. :) Skriver mer sen om vad jag köpt, för det är ni väl lite små nyfikna på väl? ;-) Ska dricka kaffe och äta smörgås hos mamma och pappa strax, sitter som sagt i bilen på väg ifrån Gekås!
Hörs sen, puss.

Gekås!

Hej hej. sitter i bilen nu är på väg till Svenljunga nu, mina föräldrar ska passa Philip. Jag och christopher drar vidare till ullared, shoppa på gekås. Iih, jag ÄLSKAR att gå i den stora affären. :)

Svara på min fråga! :D

Vad vill ni att jag skriver i min blogg?


Onsdag 26/3

Godmorgon!
Jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva.. Haha, jag har sån dålig fantasi, det är väl inte värt att skriva om att jag gick upp 06.30 för då klagar väl ni bara på att jag skriver tråkiga saker.

Nåja. Blir säkert bra någongång. Jag ska strax börja göra mig iordning, för det var en Mr.C som bad mig göra det innan han kom hem igen, undra vad vi ska hitta på för bus idag?

På tal om Mr.C, han var på sjukhuset igår, han klämde ju fingret så nu går han med bandage - han har inre blödningar där med, och ytliga sår. Han har verkligen tur denna vecka!

Vår lilla PrinsPhilip


image6

En sån väntan..

Nu har jag precis ätit, blev pizza! Gottegris, jag som skulle skärpa mig med sånt.

Sitter och väntar på Christopher, har inte hört något ifrån han ännu, börjar bli lite orolig faktiskt, han är nog på sjukhuset igen, då han klämde sig rejält innan, stackarn. Det är inte hans vecka det här. Får hoppas att han inte brutit tummen bara..

Aja, jag kan inte göra så mycket mer än att vänta..


Tisdag 25/3

Grattis Nathalie på 19 års dagen! ♥

Godmorgon!
Vaknade klockan 6.30 idag, Philip har börjat väcka oss allt för tidigt, haha. Men så är det när man har små barn.. Funderar på att lägga honom lite senare, men jag vill ju ha lite tid för Christopher på kvällarna också.

Idag? Ja, vad händer idag? Christopher har fått lön idag och jag är sugen på att åka till Knalleland och shoppa! :) Haha, Philip vill ha nya kläder viskade han i mitt öra.

Frukost, yes please!

Måndag 24/3

HejHej..
Det har vart en lång dag idag, usch! Vaknade tidigt i morses, Philip väckte oss redan klockan 6, men vi låg kvar i sängen och gosade hela familjen! :) Sen så började det med att Christopher inte kunde ta sig upp ur sängen och hade jätte ont i bröstet, så då fick man vackert ringa till sjukvårdsupplysningen och prata med dom, de trodde att han hade ett brutet revben. Vi ringde mina föräldrar så att dom fick komma hit och passa Philip, sen åkte vi direkt till akuten.. Satt där i flera timmar, jag trodde seriöst att jag skulle dö. Är det någon jävla olycksdag idag eller? Det var proppfullt, fanns knappt någonstans att sitta! Kom iallafall in vid 14.30 och läkaren kom 15.30, usch! Han sa att Christopher har inre blödningar och troligtvis sprickor i bråsket som skyddar bröstkorgen.. Så, nu ska han ta det lugnt, han är sjukskriven och får inte lyfta tungt. Han kan inte ens lyfta sin egna son, stackarn.. Allt detta pga han ramlade i badkaret. Önskar att jag kunde göra något för honom, men det finns inget, förutom att rå om honom såklart! :) Skämma bort honom jätte mycket! Han ska iallafall vara  hemma minst en vecka :)

Så, detta har vart min dag, mindre rolig. Hoppas ni har haft det bättre. Nu ska jag sätta mig och spela mitt nya sims, haha!

Söndag 23/3

Hejhej..
Nu är vi äntligen hemma igen, har vart i Svenljunga hos mamma och pappa och ätit lunch, gott! Currykyckliggryta! Jätte gott verkligen! Det ser ut som ett bombnedslag hemma hos mamma och pappa, haha! Men dom håller ju på att göra om förfullt, massa möbler som är putsväck! :| Blev faktiskt lite chockad när jag kom! Visade dom Philips nya vagn också, och dom tyckte den var jätte fin, och älskade färgen!

Håller på att göra mat nu, lite potatisgratäng och fläskfile, mums!
Ska spela bingolotto sen, för vinner mamma och pappa, ska fanimig jag också vinna, så jag kan få min bärbara dator som jag försöker fjäska till mig ifrån pappa, går dock inte så bra, men jag SKA lyckas! :D

Nu är jag iallafall tillbaka och skriver riktiga bloggar! I hope you like it!
Och hoppas ni gillar min bild där nere, jag är jätte nöjd med den iallafall :)

Tjingeling.

Frida

Frida svartvit

Glad påsk.

Tänkte bara säga glad påsk, och hoppas att ni har det kul idag!

Jag varken orkar eller vill skriva blogg, jag mår så jävla dåligt över det som hänt.
Men, ni vet att jag lever iallafall, och jag lovar att om jag dör, så säger jag till innan. Haha!

...!

Jag är en hemskt människa, jag hatar mig själv och kommer aldrig kunna förlåta mig själv för allt jag gjort.

.. dator

Pappa, jag vill ha en bärbar dator, bara så att du vet..

Jag tror att jag ska sätta mig och spela lite Sims jorden runt. För jag har riktigt tråkigt, Christopher ligger i soffan och spelar xbox.

Ja, nu spelar jag! Mohaa. Intressant, nope!


Lilla Molly..

Ja, nu har dom precis åkt och vi här hemma är helt nere, ledsna med andra ord. Och inte är väl det så konstigt! Vi kommer sakna dig hur mycket som helst, lilla jobbiga Molly, men hon var ändå vår lill prinsessa..

Usch, detta känns jätte konstigt! Jag har tjatat på Christopher hur länge som helst att vi måste göra oss av med henne, och nu helt plötsligt, så finns hon inte hemma hos oss längre..

Det var ett par i 40-50 års åldern som köpte henne, dom bor i Helsingborg och hade en liten hund på snart 9 månader, en vit schäfer det med, så nu har Molly fått en pojkvän! :)

Fredag 21/3

Godmorgon, godmorgon..
Philip väckte oss för en halvtimma sedan, så vi har legat uppe i sängen hela familjen och bara gosat..
Det blåser och snöar som fan ute, så det blir säkert inget med att gå ut och gå med vagnen idag ändå, fast.. Det är ju vändbart styre, så länge Philip inte får blåst i ansiktet.. Aja, skulle vara roligare om det var fint väder! Ja, som ni har förstått så har jag vart och hämtat min älskade vagn, den är hur fin som helst och jag ä l s k a r den!

Idag är det en liten små sorlig dag, det kommer en familj som ska komma och titta på Molly och troligen så följer Molly med dom hem.. Så, ja.. Ikväll har vi troligtvis ingen hund längre. Jag tycker visserligen bara att det är bra, för det går inte att ha kvar henne.. Men det är ändå tråkigt.  Jaja..

Käkade pizza på en resturang igår också, men VÄRLDENS godaste pizza sallad, jag trodde jag skulle dö alltså, jag åt mer sallad än pizza. Haha!

Nå, det här med löshår, jag vill ha sånt man tejpar fast, vad skulle det kunna finnas? : )

Löshår?

Jag har funderat på det här med löshår, vad ska man ha för något osv?

 (nybörjare) haha.


Svar;

♥ ?

Hur mycket får du i mamma peng varje månad?

Jag gissar på att du frågar just pågrund utav att jag skrev att jag fått 6000 på mitt konto?
Iallafall, jag får ut 180 kr per dag, före skatt. Minsta beloppet, då jag var arbetslös innan jag fick Philip, jag tar ut för 7 dagar i veckan och får ca: 4000-4200 i månaden. (Tror jag, det är första månaden jag tar ut för 7 dagar, så jag är inte säker)

Jag måste bara tillägga att dom 5000 jag ska betala på min vagn, dom pengarna har jag fått ifrån min pappa, då han lovade mig att han skulle köpa en vagn till mig när han blev miljonär, och nu är han det.


Kom hem!

Nu vill jag att Christopher ska komma hem så att vi kan åka och hämta barnvagnen! Haha, jag är helt otrolig.

Var inne på mitt konto nyss, för att kolla om det hade kommit några pengar, och ja visst hade det de! Har över 6000:- där nu! Hihi, och jag har bara 4500:- kvar att betala på vagnen. Fast, barnbidraget har ju kommit idag med.

Jag har grymt ont i mitt huvud, har haft det i flera dagar nu, värst var nog i tisdags, när Marie, William och Jörgen var här, då mådde jag skit dåligt, huvudet kändes som om det skulle sprängas..

Skit, samma. Vem bryr sig egentligen? Haha!


Philip

Philip

Torsdag 20/3

Godmorgon!
I morses vaknade vi jätte tidigt, jag vaknade utav Christophers väckarklocka så jag låg och kramades lite med honom innan han skulle åka till jobbet, och när klockan ringde en gång till så vaknade Philip, klockan var alltså strax efter 6 när han vaknade. Usch! Men vi låg kvar i sängen länge, länge och myste!

Nu är vi iallafall nere, Philip ligger i babysittern och gosar och pratar lite. Jag har precis suttit och pratat med Marie i telefon skvallrat lite, såklart! Ska ringa till Barnvagns centralen sen och höra hur dom har öppet idag och säga till dom att dom kan packa upp vagnen, för idag blir mina föräldrar miljonärer på riktigt! Haha! Hoppas dom har öppet till klockan 18, annars så ringer jag pappa så får han hämta den åt mig! För han ska ändå in till stan med min bror och hämta sin motorcykel, då kan dom lika gärna ta den på vägen! :) Hihi.

Provade att köpa sempers kvällsvälling igår och provade den igårkväll, men än så märker man ingen skillnad. Men, det kommer väl gissar jag på, allt händer ju inte på en gång.

Nej, nu ska jag platta mitt hår, för det står åt alla håll och kanter och det är riktigt pinsamt att se ut så här även om det är ingen som ser mig! Sen så ringer Marie igen, haha!

Puss / F

Kärlek..

Våra händer

I want candy!

Christopher kom hem tidigt idag, han har vart hemma i ca: 2 timmar och nu snart ska vi åka till affären för att jag har ett socker beroende + ett rökberoende, vilket jag inte ska sluta med helt på en gång, utan jag trappar ner istället.

För gud vilket hetsigt humör jag har haft idag, vi har precis bråkat som två idioter pga mitt humör, och såhär vill jag inte ha det varje dag!

Nej, dax att gå och klä på lilleman!


.. byte av design!

Ja, jag har ju den vanliga fula designen nu, så jag håller på att göra den lite mer "personlig". Vet dock inte vilka färger jag ska ta, någon som har något förslag?

Tacksam för svar..

Frida is back on track

Raderade min gamla blogg för att jag blev så fruktansvärt sur över en kommentar jag fick, och nu ångrar jag mig.

Jag fick en kommentar om att jag inte ska klaga över ditt och datt, men det är min blogg, bör inte jag få skriva vad jag vill när jag vill? Det är väl knappast någon annans problem, mina problem alltså. Seriöst, lägg ner. Om ni ska skriva att jag "mogen, en bra mamma?" så kan ni lika gärna drop dead. I dont care.

Nu är jag iallfall tillbaka, efter bara en timma (vadå bloggnörd) och hoppas att ni hittar hit igen!

Tjing


RSS 2.0