Philip plaskar..

image26

image27

Godnatt bloggen

Aah, snart är denna dagen över och i morgon kommer värsta dagen på hela veckan, jag ska till skräckens hus, tandläkaren.. Jag blir livrädd bara jag skriver ordet. Jag vill inte! Men, förhoppningsvis är det sista gången nu.

Philip är nybadad, tyvärr kunde vi inte bada i badkaret då proppen är borta. Men han satt och plaskade i sin badbalja istället..

Nu ska jag gå och mysa med min underbara familj och snart ska Philip sova..

Så detta blir sista inlägget för idag, så godnatt kära läsare! Ska bara lägga in en bild på bus när han badar.. :)


Sen eftermiddag

Nu har vi precis ätit lite mat, jag ska egentligen inte sitta här, utan fixa iordning disken efter oss, Christopher och Philip är i tv rummet och busar med varandra! Sen när jag har smält maten lite så ska jag och Philip bada lite, och pappa Christopher får sitta med oss också!

Senare ikväll blir det lugnt, ska titta på Sex and the city, om jag inte lyckats somna då..

Helt ärligt, jag funderar på att sluta skriva blogg, för jag tycker inte att jag skriver några vettiga saker längre, känns så meningslöst, sen så vet jag inte ens om det är någon som läser?!

Världens sämsta!

Ja, jag är världens sämsta flickvän!

.. Christopher skulle överasska mig med att Mix Megapol skulle ringa hem till mig och gratta mig för att jag fyller år på söndag. Men, eftersom att jag inte kan vara utan Marie, så sitter vi och pratar i telefon just denna tidpunkt!

Så jädrans typiskt..

Men tanken var fin älskling!

Jag har världens underbaraste pojkvän, även om jag säger att han är dum och världelös (?) så är han det absolut bästa som finns, han och våran lilla Philip.. Jag älskar er!

Onsdag 16/4

Nu har vi precis kommit hem ifrån en härlig promenad i det fina vädret! Blev dock bara 30 minuter, men ni som vet vart jag bor vet om att det knappast finns några bra vägar att gå på här.. Och inte vill jag väl gå runt, runt och runt heller.

Nu ska vi busa lite och strax ska Philip få mat! :)

Lista

Hur många barn har du?
Ett.


Vad heter det och varför heter det så?

Philip, dels för att jag älskar det namnet och för hans pappa heter så i andra namn 


Vad skulle det heta om det var det andra könet?
Felicia


När föddes det?

5 september 2007


Vad vägde det när den föddes?

3020


Hur lång var den när den föddes?
49 cm


Hur lång tid tog förlossningen?

Från det att jag vaknade på morgonen och hade extrema värkar 08.30 - 12.49 då han kom ut

Tog ni reda på könet?

Nej , det är inte lika spännande


Hur länge ammade du?
1 månad ungefär, det funkade inte riktigt.


Är du tillsammans med pappan?

Klart att jag är!


Hur gammal var du när du blev gravid med ditt första barn?
17 år


Hur gammal var du när du fick ditt första barn?

18 år


Hur ofta är du barnledig?

Inte ofta.


Vill du har fler barn och isåfall hur många?

Ja, absolut! 2 stycken minst!


Om du får fler barn, vad ska de heta?

Felicia om det är en flicka och om en pojke.. hm. jag vet inte haha!


Kan man förklara för någon som inte har barn hur det känns att ha barn

Det är obeskrivligt


Philip

Ligger i gräset på våran tomt och myser :)

image25

Tisdag 15/4

Hejhopp..

Dagen har vart sisådär, i förmiddags var jag väldigt sur och irriterad, det kunde ni läsa på min blogg innan, men jag raderade inlägget.. Men skitsamma.

Christopher kom hem vid 15.00 ungefär och sen dess har vi bara umgåts med varandra och myst hela familjen! Vi var ute och promenerade en stund, efter det åkte vi till affären och handlade lite snabbt.
Nu har vi precis ätit och om 10 minuter ska jag kolla på Despret houswifes, vilket Christopher hatar så jag har lovat honom att klia han i nacken! Haha..

Hoppas ni har haft en trevlig dag och inte tröttnat på min blogg, då jag har skrivit väldigt lite idag!

Christophers blogg..

Caroline undrar vad Christopher har för blogg, http://christophersavara.blogg.se där har du den :)
Han skriver dock inte så ofta, då han jobbar hela tiden. Men ibland är han riktigt duktig på att skriva!


Dags att krypa ner i sängen..

Nu ska jag gå och lägga mig. Natti

PrinsBus!

Philip gömde sig för mamma under soffan!

image24

Åååh..

Det här gör mig så jävla förbannad alltså.
Tar inte dom hänsyn till att Christopher har en familj? Han har inte vart hemma på över ett dygn och han kommer inte hem förrens efter 20 ikväll! Dumma jävla jobb, att dom skickar på Christopher en jävla massa saker, fattar inte dom där jävla nötterna att han har jobbat hur mycket som helst?! Han får fan aldrig en lugn stund, Christopher kommer att jobba ihjäl sig när dom packar på Christopher så mycket att göra!

Jävla jobbfan..

Design

Jag är så äckligt trött på min design på bloggen, därför ska den nu göras om, dock så får den vara så här ful ett litet tag, men i'm working on it :)

Blogg stängas ner?

Jaha, blogg kanske blir tvugna till att stängas ner.. Vad ska jag göra på dagarna då? När Philip sover? Snyft..

Idag har vi tagit det lugnt och bara myst en massa, och så har jag självklart pratat med Marie i telefon, vad annars? :) 

Christopher är på väg hem, och jag blir knäpp om jag inte får träffa honom snart.. Saknar honom mer än någonsin!

Nej, nu ska jag titta vafan det var som hände med min andra dator, tror mitt spel crashade, haha. Surt för mig!
 

R.I.P Engla (F)

R.I.P Enga.
Hur kan en vuxen man ha hjärta att döda en oskyldig liten flicka?

Det gör så ont i mig att det finns sådana människor, jag hoppas att han ruttnar i helvetet, han bör få elstöt så att han dör, dödsstraff. Usch, jag vill spy på honom! Finns inte ord om hur förbannad jag blir varje gång jag läser om att något barn blivit dödat utav en jävla psykopat! Det är likadant med den där jävla psykokärringen som dödade dom små barnen i Arboga (?) åååh. Dom borde dö, allihopa som gör sånt skit mot barn.

Sätt en ros framför ditt msn namn och visa att du bryr dig!

Kväll..

Nu har Christopher vart ifrån oss ett par timmar och jag saknar honom så att det gör ont! Men, min lovely kusin Sara underhöll mig i 1-2 timmar, tack! Det va verkligen kul att prata med Sara, det är hur längesen som helst verkligen, så det va skönt att prata av sig lite med henne!

Philip har somnat och har sovit sen 6 tiden, och det verkar som om han har tänkt att sova för natten.. Då blir det till att gå upp inatt och ge han välling, för han har ätit jätte dåligt idag :(

Sitter förövrigt och spelar Sims 2 fritid + alla dom andra då.. Om ni ville veta, haha!

Puss

Söndag 13/4

Godmorgon kära läsare.
Idag är jag riktigt trött, men det har ju vart två sena kvällar i rad nu, beror nog på det. Eller sena är det väl inte, men senare än vad jag är van vid iallafall.

Igår kväll så åkte jag, Christopher och Philip till Liisa, Johan och Thea och hälsade på, var jätte trevligt verkligen och det måste göras om! Thea är så liten och söt.. :) Jag kan inte komma ihåg att Philip har varit så liten faktiskt. Tiden bara flyger iväg.. Usch!

Sen när vi kom hem så var vi vrålhungriga och åt den pastasalladen, och herregud så gott det var! Har nog helt ärligt aldrig smakat på någon godare i hela mitt liv! Så, du anonym, tusen tack för tipset! Den lär göras fler gånger här hemma kan jag ju lova!

Idag blir det bara lugnt här hemma, Mr. C åker till Norge senare i eftermiddag, så inatt får jag och Philip sova ensamma.. :(

Vet ni vem som fyller år om en vecka..? :D
/ Frida

Lördag 12/4

Dagens första inlägg! Hur har jag klarat av att hålla mig ifrån blogg.se?! Sensation!
- Nej, men det har vart fullt upp.. Vaknade 11.45 (!!!) var inte alls meningen att jag skulle vakna så där sent idag, utan jag skulle upp med tuppen så som jag alltid är. Men icke, Mr. C gav mig sovmorgon, wounderful! Anyway, går och käkar väldigt sen frukost, sen gör vi oss iordning för att åka till min syster, mamma och pappa var där och Peter skulle kolla vad vi behövde köpa till vår bil.

Sen åkte vi och handlade, ska göra kyckligsallad ikväll! Eller, ja. Jag håller på att koka pastan nu, så snart blir det käk! :) Det blev iallafall den som var med cream fraiche (?) så detta ska bli gott. Tack, anonym! :) Och tack alla andra, ska prova de någon gång också! :)

Nu ska jag fixa min dator. Tjing


Godnatt..

Vi har precis kommit hem och jag är dödstrött, Philip sov hela resan hem och nu sover han igen, då är det bäst att jag också passar på att sova.

Hörs i morgon, puss.

Blä!

Christopher försöker ta dö på mig! Den jävla apan öppnar fönstret när det ligger massa ko bajs på en åker.. Fy fan.. Jag fattar inte hur bönder och folk som bor nära sån skit klarar av det!

Fråga..?

Ja, jag har en liten fråga till er.. I min "sid panel" är inläggen ihop tryckta? Alltså, ligger de på varann?

Malmö

Sitter just nu i Malmö och Christopher håller på att ta av släpet, vi måste ta en rast på 45? minuter nu. Pratade med min underbara vän Marie för en stund sedan, fick veta något väldigt roligt och jag hoppas att det blir så, om inte så går jag och lägger mig ner och dör.. Saknar min lille prins oerhört mycket nu, jag vill bara åka hem och pussa på honom! Oj vilket sluddrigt inlägg detta blev. Haha. Skit samma, ni kan väl läsa ändå. Puss

Fredag 11/4

Godmorgon världen.
Idag ska jag följa med Christopher på jobbet, vi ska till Malmö, Philip ska vara hos morfar och mormor sålänge!

Så, ja. Jag nås på min mobil, om det nu skulle vara så att ni vill prata med mig, haha!
Skriver när jag kommer hem.

Puss
Mer tips på mat? Kyckligsallad? :)

Torsdag 10/4

Nu, äntligen har jag fått mig ork till att skriva lite. Vi gick upp vid 20 över 7 imorse, så vi höll pappa Christopher sällskap vid frukost, var trevligt att träffa honom innan han skulle till Norge.

Vi har iallafall vart i Skene på Visko och även i stan och shoppat! Det va väldigt kul att hitta på något med Jenny, för det va himla längesen nu! :( Förutom den gången hon var här när Philip hade magsjuka då, men den kvällen var knappast rolig.. Tack för en trevlig dag, Jenny!

Just nu så sitter jag och tittar på Lyxfällan - det programmet ger en verkligen en riktigt tankeställare innan man slösar MASSA pengar. Lite smartare har jag allt blivit! Kan ju låtsas iallafall..
Philip ska egentligen sova, men han vill inte. Det förstår jag visserligen då han sov hela vägen till Skene, under tiden vi va inne på Visko, 1 timma? om inte mer.. Och på vägen till Borås, så ja. Jag förstår varför han inte är trött. Men det kan man ju knappast säga om mig, jag är super trött och har världens huvudvärk! Men vad göra?

Köpte iallafall lite saker idag.
Frida
- 2 par skor
- Vit vår/sommar jacka
Philip
- 3 bodys
- 3 pyjamaser
- 1 sött set med Tiger.

Köpte tyvärr inget till my big love, för jag är dum.. :( Tänkte köpa rosor åt honom, men kom på att jag glömt det när vi precis passerat Sandhults skylten. Smaaaart Frida..

C är på väg hem, men kommer tyvärr inte hem förrens vid 22 tiden ikväll och då ska jag sova. Orkar knappt hålla ögonen öppna nu, och då skulle jag aldrig klara det vid 22!

Ge mig gärna mer tips på pasta/kycklingsallad, tack på förhand!
Om ni har några andra goda recept på mat, let me know! Har dålig fantasi på vad man ska laga för mat nu för tiden.


Sallad!

Är det någon som har något gott recept på sallad? Tillexempel pasta sallad, kycklig sallad?

Är så grymt sugen på det, snälla ge mig tips! :)


Godnatt!

Nu ska jag, Philip och Christopher gå upp till sängen och mysa massa! Och sen somna och vara utvilade till shoppingen med tant Jenny i morgon!

Godnattpuss.. :)

Längtar..

Jag längtar tills Christopher kommer hem nu! Det börjar kännas ensamt utan att ha någon vuxen att prata med..

Pratade precis med min bäver i telefon (josefine) det var jätte längesen jag prata med henne, snyft. Det får bli oftare, jag saknar alla er där borta i Falkenberg! Jag lovar att komma till sommaren och visa upp min lilla guldklimp!

Ahoj!

Glad igen!

Haha, vilka humör svängningar jag har! Fick precis ett samtal ifrån Christopher och han sa att jag behöver nog troligtvis inte sova ensam ikväll! Han kommer nog hem om en stund, iiih. Nu är jag glad igen, hihi!

Vill inte.. :/

Jag vill verkligen inte sova ensam inatt, jag vill ha Christopher hemma! :( Men, det spelar ju ingen roll hur ledsen jag än är, så blir han ju tvungen till att åka ändå, då han tackat ja till chefen. Dumma, dumma chef!

Vet inte hur många gånger jag har sagt till C att jag inte tycker om att han inte är hemma på nätterna, men det verkar ju inte spela någon roll.. :(

Jag har väl inget val än att sova ensam i min stora säng inatt då.

Tack&hej

Ååh.. :@

Fick för en stundsedan veta att Christopher ska köra till Norge idag och han kommer inte hem förrens i morgon eftermiddag/kväll, då blev jag inte allt för glad..

Så just nu är jag skit sur. Jag skulle behöva åka och handla, men det går inte för att han kommer inte hem och jag tänker inte sätta mig på bussen för att gå till Knalleland och sen vänta på bussfan i säkert över en timma innan jag kommer hem igen, jag blir så jävla less på allt just nu.


Onsdag 9/4

Natten har varit förjävlig, känner mig utmattad. Philip har sovit jätte oroligt och vaknat flera gånger och vart superpigg, typ vägrat somna om, skrattat och gapat. Men, det är väl tänderna som spökar, eller?

Men just nu känner jag mig jätte pigg och Philip sitter och leker på lekmattan, gapar och har sig! Det är så himla kul att han kan underhålla sig själv nu, han sitter ibland bara och studerar leksakerna och ibland gapar åt dom och ska äta upp dom!

Undra hur jag var som barn? Om jag var lika underbar som min son? Eller om jag var en riktig plåga? Nå, mamma och pappa, hur var jag?

Blir nog inget shoppande idag, det är inte så fint väder ute, jätte molnigt. Så, vad ska vi göra idag?

- Tvätta
- Städa undan lite
- Städa iordning i datorrummet där uppe
- Bära upp min stationära dator
- Laga mat
- Gå ut och gå
- Plugga

Så detta har jag planerat än så länge, men om jag känner mig rätt så blir allt inte gjort idag, haha!

Ha en bra dag


Shoppa.

Gud vad jag är sugen på att shoppa lite babykläder till Philip. Jag älskar verkligen hängslebyxor och jag SKA hitta minst två par till Philip.

Jag funderar på om jag ska åka in till stan i morgon och ta mig en shoppingtur, men jag vill ju inte gå ensam i stan, det är ju tråkigt! Någon som vill följa med mig? :)

:@

Jävla skit :@, det är allt jag har och säga..

Sen kan ni ju lista ut resten själv.

VILL INTE!

Jag vill inte, snälla gör det här åt mig!

Åker nu iallafall.. Som sagt, håll tummarna..

Rastlös..

Usch, jag är så himla rastlös, jag har ingenting att göra. Fast, det finns jätte mycket som behövs göras här hemma, men jag vill inte. Philip sover, jag sitter här och ugglar. Blä, ge mig något att göra, ffs!

Lista, tidsfördriv..


1. Hur lång är du? - 157 cm.
2. Vad vill du bli när du bli stor? Farmor
3. Vad pluggar du? - Ingenting, men har tänkt att börja i januari 09
4. Har du långt hår? - Ganska så långt
5. Vilken hårfärg har du? - Svart + en riktigt ful utväxt.
6. Sminkar du dig? -  När det finns tid till det.
7. Har du kysst någon idag? - Nej :(

FAMILJEN
1. Bor dina föräldrar ihop? -Ja.
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - Båda två såklart!
3. Hur många syskon har du? - 2 st (halv syskon, vi delar mamma)
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? - Jaja, men hör av er sen då.
5. Hur många ställen har du bott på? -  7 ställen 
6. Vem i din familj stör du dig mest på? - Hemlis..
7. Vilken familjemedlem är snällast? - Hihi, mammi och  pappi.
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - Oj, bra fråga.. Var hos systeryster i påsk

KOMPISAR
1. När var du senast med nån kompis? - Haha, när var det Marie var här? Ca 1 månad sen..
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - Linda, när jag var hos henne i Enköping
3. Har du kysst nån kompis? - Ja.
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - Ja.
5. Vem har du varit kompis med längst? - Hm? Som jag fortfarande umgås med, Sesselja.
6. Vem känner dig bäst? - Christopher & Marie
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? - Vet inte, för dom som håller på att bråka med mig är ingen riktig vän.
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - Oja.
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - Nej, jag har bättre saker för mig

KLÄDER
1. Vad har du på dig idag? - Svarta jeans, svart linne.
2. Har du bytt om idag? - Yes
3. Favorittröja? - Har ingen favorit tröja.
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? - Snygga jeans.
5. Har du gett bort kläder nån gång? - Ja.
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - Ja.
7. Har du handlat kläder genom internet? - ? Inte de senaste 10 åren iallafall
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - Haha, oh nej. Man ser på mig vilken storlek ungefär!
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? - Hm?
10. Vad använder du för skor? - Olika

VÅGAR DU
1. Skrika åt dina föräldrar? - Ja, varför inte?
2. Klä dig annorlunda? - Ja, varför vara som alla andra?
3. Vara dig själv? - Absolut.
4. Visa dig i bikini/badbyxor? - Haha, jag vet faktiskt inte. Skämms så otroligt mycket för min kropp just nu..
5. Fisa inför din pojk/flickvän? - Haha, fråga Christopher ;P
6. Pierca dej? - Ja, jag har haft två
7. Ge dig på utmaningar? - Ja.
8. Vara omogen? - Haha, det är jag ju redan enligt vissa ^^
10. Äta småkryp? - Usch nej!

Dags att börja krypa?

Philip har lite smått börjat lära sig att krypa, eller ja.. Han ställer sig på alla fyra och tar ett steg, sen ramlar han! Han är så söt när han ligger och kämpar tills han blir arg!

Och hans dumma tand har inte kommit än, grr.. Varje blöja man byter på honom nu är en poopblöja (intressant, haha!) men så är det. Många barn bajsar mycket mer när tänderna är på väg.

Frågestund.

Dags för en liten frågestund. Tänkte att ni skulle få fråga lite allt möjligt, ingen fråga är för dum.

Sen tänkte jag också kolla med er om ni vill att jag ska skriva ett inlägg om mig själv?
Så att ni "lär känna" mig.
Vill ni det? :)


Beräknad förlossning..

Haha, hittade mitt dagboksinlägg på famileliv.se

Allt känns så underbart..
Nu är det bara 42 dagar kvar tills beräknad förlossning. Nervositeten har börjat komma, men Christopher är mer nervös än vad jag är. Känner just nu att jag inte vill vara gravid längre, för jag har problem med min rygg, kan inte sova, och eftersom att jag är såpass kort och har väldigt liten mage, så ligger bebisen och trycker mot mina tarmar.. Inte det skönaste, men snart är det över :) Snart så har jag min lilla älskling i min famn.

Är också väldigt trött på att gråta hela tiden, förstår inte varför jag gråter, jag har inget att gråta över.. Visst, det är hormoner, men gråta dagarna långa? Suck..

Oooh, jag vill ha min bebis nu! :) Tror att det blir en liten pojke, och om det blir det ska han nog heta Philip, Christopher heter det i andra namn, så det blir efter pappa :) Om det blir en tjej, så får det bli en liten Felicia! Vi är ganska så säkra på att vi vill ha dom namnen, men vem vet, vi kanske hinner ändra oss (:

Nervös..

Nu känner jag faktiskt att nervositeten börjar smyga sakta men säkert framåt.. usch! Jag vill verkligen inte, vill inte vill inte, JAG VILL INTE! Jag vet mycket väl att jag kommer misslyckas ännu en gång!

BLÄ på allt som har med det att göra!

Tisdag 8/4

Godmorgon!
Har precis vaknat, så idag har jag och Philip sovit länge! Fast han har ju börjat vakna på nätterna igen.. Och då är han hur pigg som helst, skrattar och har sig! Buse..

Idag är det en liten speciell dag, får se hur allt går.. Håll tummen för mig bara, haha! :)

Och Marie, have fun! Och tvinga dom att ge dig lustgas! ;)

Måndagkväll.

Oj vad dagen har gått fort. Tiden bara flyger iväg när man har små barn ju..
Efter att jag hade ätit så fick Philip en flaska välling och sen gick vi upp och la oss och sov en stund, vi vaknade när pappa Christopher kom hem vid 17.30 (tror jag?) haha, som sagt. Noll koll på saker och ting!

Sen nu ikväll har vi vart och handlat lite blöjor, och nyttig som jag är köpte jag pepsi och en plopp, haha! Seriöst, jag tror aldrig att jag kommer kunna sluta äta godis! Visst, jag måste sluta äta "hela" tiden och bara på lördagar, speciellt nu när Philip börjar bli större.

Nu sitter jag och kollar på Simpsons, senare blir det Two and a halv men, sen sova!

Föressten, igår kväll så såg jag ett program "Barnmorskorna" eller nått på 1an, och så såg jag en tjej som skrek hur högt som  helst, alltså grymt högt när hon födde barn, då sa jag "Men gud vad högt hon skriker" fick då en fin kommentar utav Christopher.. "Mm, visst. Du skrek ännu högre, dom hörde dig nog på andra sidan sjukhuset" haha! Det har jag inte ett minne utav, men jag tycker det är grymt kul att höra saker som jag inte hört av min förlossning!

Aja, tjing!

Lagar mat!

Håller på att laga köttfärssås och spaghetti :] Mums. Hoppas det är uppskattat utav Mr. C när han kommer hem.. :)

Pluggar

Sitter och pluggar "Säkerhet i trafiken" just nu, det går framåt iallafall. Vet ju att det är just det jag måste plugga på, då det är den skiten jag kuggar på, allt annat kan jag jätte bra!
Haha, ofta att man vågar sätta mig i traffiken när jag är värdelös på säkerheten i traffiken, haha!

Jaja, ska ta en paus nu, gosa med Philip och titta på "Våra bästa år", haha.

Måndag 7/4

Godmorgon!
Idag vaknade vi ungefär vid klockan 8, och än så länge har vi inte hittat på några bus. Pratade lite med Jannike imorse, angående öppna förskolan för unga föräldrar här i Borås, vi har planerat att gå dit, båda vill gå dit men vi är båda för blyga att gå dit själva, haha. Så nästa måndag tror jag nog att vi åker till Hulta och ser hur det är iallafall. Efter det så måste det vara fint väder för då SKA vi fika!

Philip har precis somnat och jag ska börja plugga, annars så kommer jag väl aldrig klara det jävla provet. Jag är så grymt dålig på att ta tag i saker ibland, speciellt när det gäller pluggande. Annars så brukar det gå ganska så lätt för mig, när jag väl sitter där, så är jag jätte duktig!

Jag saknar min Marie.. ♥ och självklart lilla sötnosen William, kom hit nu!

Söndag 6/4

Hellu..
Idag har det vart fullt upp! Eller, nja. Kanske inte fullt upp, men ändå! Vi har vart hos farmor Dana och farfar Ivo och hälsat på hela eftermiddagen, vi kom hem alldeles nyss.

Christopher hann även klippa sig. Han blev riktigt snygg i håret nu, fast han är alltid så himla söt när han har sitt långa hår och rufs, lite mer att dra i om han behöver få smisk! Vi tänkte klippa Philip med då hans hår växer som ogräs, precis som mitt och Christopher, men han somnade så sött.. Han har lekt med sin farfar hela eftermiddagen lång då jag latade mig i deras soffa och läste skvaller tidning. Lite ensamtid måste jag allt få!

Ikväll blir det Wallander, om det nu fortfarande går Wallander på 4an, det har jag ingen koll på!

Mamma och pappa, jag saknar er.. ♥

Jag vet någon som fyller år om två veckor, vet ni? :P

...........

Jenny om ...

Men hallå eller, du godkänner inlägget först & sen tar du in de på din blogg.. det vet väl du!! jo, det har han väl, han skrev min adress & tel som vi inte har kvar, kan du inte läsa?!

Haha, fan vad dum du är. Det är bara dina inlägg som jag måste godkänna innan dom kommer ut på bloggen. Alla andras behöver jag inte göra det med, du vet blocka ip adresser.


...

Jenny om ^^

Det är inte frågan om vem som kan hitta mitt namn & adress utan det är du som har ansvar att lägga in namn & adress in din blogg, det får man INTE.. jag har anmält de nu & ska skriva ett mejl till honom..
Jo, det finns visst visa som har skrivit om mig..



Hur i helvete skulle jag kunna veta att Jörgen skrev det innan jag tittade? Om vi säger att jag inte hade titta på min blogg förrens i morgon, hur i helvete skulle jag veta?

Men visst, anmäl du mig. Jag bryr mig inte. Ja, han har skrivit om dig, men inget ONT om dig. Kan du inte läsa?
Skriva mejl till? Jörgen? Haha, lycka till :)

vårt underbara land sverige är som en öppen bok! vill man så kan vem som helst få tag på allt om en person!


^^

Jenny om Städat!

Jörgen! moget.. försök ni att ringa på de, haha, vi har inte de nr kvar..
Frida! jag ska anmäla dig för att du tar in detta på din blogg.. det är Du som har ansvar för bloggen !!!!

Jenny, offentliga uppgifter som vem som helst kan få tag i, folk kan gå in och titta på eniro hur lätt som helst.
Anmäl du mig, varsegod. Du kommer få anmälningar tillbaka isåfall. Inte ifrån mig, för jag har skrivit hur elaka saker som helst om dig, samma du till mig. MEN, det finns någon annan som inte har skrivit ett enda ont ord till dig, men du till den här personen.


Städat!

Nu har jag städat hela huset! Nu luktar det gott här! Och hundhårsfria golv! (har ärligt talat inte riktigt städat på 3 veckor!!!!!!) Fy mig! Men nu så!

Ikväll blir det lugnt, jag ska titta på Big mommas house om 45 minuter ungefär hade jag tänkt mig, får se om Christopher vill göra mig sällskap! Han har faktiskt vart duktig och sågat ner lite grenar på ett träd vi har här ute som ska bort, men han kan knappast såga ner trädet med vanlig såg när han har ont, så hans pappa kommer väl någon dag och sågar ner det! Har även pratat lite om våra framtidsplaner om huset, och även utanför huset! Det kommer bli så himla fint den dagen vi är färdiga! Kommer dock ta några år, när vi inte är miljonärer som vissa andra.. På tal om pappa, han var här och hälsade på lite innan, han var ute och åkte motorcykel! Och då fick jag även veta att han Mats, barnläkaren är en vän till mina föräldrar! Så det så.. Och nej Jenny, du behöver inte kommentera det här, jag har klart och tydligt förklarat att du ska låta mig och min familj vara!

Anyway, nu ska jag nog vila en liten stund, känner att jag fick väldigt ont i ryggen nu när jag höll på att städa, speciellt när jag damsög! Jag hatar min damsuga, måste köpa en ny! Hah, intressant fakta! :)

Ja, som sagt. Vila, men först läsa lite bloggar! Tjingeling!

Lördag 5/4

Grattis min lilla prins på 7 månaders dagen! ♥

Imorse vaknade vi vid 8 tiden, fick mig då en trevlig överasskning som jag längtat efter! Sen så gick jag ner och gjorde mat åt Philip upp, lämnade den sen ner igen och gjorde en överasskning till min stora kärlek, han fick frukost på sängen (för första gången någonsin, haha) så snäll var jag i morse..

Sen nu på förmiddagen har vi vart hos farmor Dana och hälsat på. Efter det gick vi ner till faster Camilla här i Sandhult. Kunde dock inte gå in då William hade feber, och jag vill inte att Philip ska få feber i onödan.
Sen berättade Camilla en rolig grej, hon som är så himla trevlig mot mig och Christopher, är Sandhults största skvallerkärring! Haha, det trodde jag knappast inte!

Nu är vi hemma, ska äta lite strax, funderar bara på vad vi ska göra för något, sen ska jag sätta igång att städa!

Nu ringer mamma, tjing!

Lion sleeps tonight.

Den här videon är så söt!


Sluta blogga?

Christopher har sagt till mig att han tycker att jag sitter vid blogg på tok för mycket, han vill att jag ska lägga av med det, men jag vet inte.. Men jag tror att det handlar om att jag gör designer och hjälper folk, men det har jag ju redan skrivit att jag ska sluta med..

Men, ska jag fortsätta blogga eller inte?

Finaste i världen

image32

Slut

Nu lägger jag av med "designutlottningar" för jag har inte tid och folk verkade inte vara så intresserade. Jag lägger också av med "blogghjälp" guider om hur man fixar sin design själv. Och även med vanlig bloggdesign. Jag ska självklart hjälpa er som jag redan lovat, men sen räcker det. Jag känner att jag har inte tid till det då Philip är mycket mer krävande än vad han var för några månader sedan, haha.


Orka..

♥ Jenny

Har du skrivit de själv?
hahaha, tror inte den där "barnläkaren/Mats" finns.. Hahaha

Men ofta att jag sitter och skriver såna saker själv, jag har lite bättre saker för mig. Jag ringde till barn och ungdoms vårdsupplysningen igår, och pratade med dom. Vill du veta vad dom sa?
"Klart att ditt barn måste få i sig vätska, annars kan han bli uttorkad. Även om han inte vill, så får du försöka. Ge honom teskedar med vätska varannan minut"
Precis som dom sa till mig förra gången jag ringde.

Jag hade aldrig vart med om att Philip hade haft magsjuka innan, så först ringde jag till min mamma och frågade hur jag skulle göra, och då sa hon att hon ville att jag skulle ringa sjukvårdsupplysningen, och dom skickade vidare mig till barn och ungdoms vårdsupplysningen. När jag pratade med henne Berit, så sa hon precis samma sak som jag skrev där uppe. Och när jag ringde igår pratade jag med någon Maria, och hon sa också samma sak.
Självklart lyssnar jag på dom, och absolut ingen annan, för så länge det handlar om mitt barn så vet dom och jag bäst.

Men vill du veta en sak? Jag behövde aldrig tvinga i Philip den där vätskan, utan han fick vatten och det tog han med en gång, och sen åt han sin vanliga gröt på kvällen. Så, nu kan du lägga av. För det är MITT barn det handlar om, du har inget med han och göra, det är jag och Christopher. Vi vet vad som är bäst för vårt barn och inte du.

Punkt slut.


Kommentar.

♥ Barndoktor Borås

Hej Frida.
Jag läste dethär på din bloog, och undrar vad det är för mäniska den där Jenny, hon verkar som hon inte har några barn själv, man måste tvinga i vätska i en sjumånaders barn, om den inte vill själv.
Du verkar ha en bra omvårdnad av ditt barn, det skall du ha en hyllning för.
Lycka till.
Mats/Barnläkare

Datum: 2008-apr-02 Tid 21:12

Älsklingspojke!

Tuffing i tvättkorgen

image29

Nakenfis i sängen!

image31

Torsdag 3/4

Hejhej..
Nu är det första gången jag kommit in på blogg idag, har väl inte haft tid eller ork till det heller visserligen, men de gångerna jag har försökt så har det inte gått, men nu så! :)

Idag har vi vart och shoppat en ny bildbarnstol till Philip, den är verkligen sjuktsnygg! Tur att man är rik, haha!
Sen nu i eftermiddag har jag och Philip vart med Christopher på jobbet, vi var en sväng i Sollebrunn eller vad det hette..

Jag tänker inte lägga ner mer tid på dig, Jenny. Du kan komma tillbaka när du har skaffat barn och vet vad du snackar om, fast då tror jag nog inte heller att du vet. Whatever, sköt du ditt, så sköter jag mitt. Fast, det har du väl aldrig riktigt fattat vad det betyder? Det är ju knappast första gången du lägger dig i mitt och min familjs liv!
Men iallafall, vi har rätt, inse det. Du har fel.

Oh my god..

Jenny:
mellan mig & henne, du skriver de till hela svergie ! Idiot.. du är ju så jävla patetiskt..jag radera bloggen för jag pallar inte me en patetisk & omogen idiot dom dig !
det spelar ingen roll va andra tycker för ni kan inte ett skit.. man ska aldrig tvinga ett barn till något, dom vet inget.. men gör det till era barn, tycker så synd om dom..bra nu slipper man dig för gott.. SKÖNT! ska du inte låta andra läsa detta elle är du feg?
hoppas DU ruttnar i helvetet, för det är där du hör hemma & ingen annanstans..!

Haha, ja det har du faktiskt rätt i, det handlar om dig och mig. Men jag tycker du är för jävla rolig, så jag kan inte låta bli att lägga ut det här. Haha. Ja, men då får sverige något att roas över :)
Lallaaa, idiot? Är det det enda ordet du kan? Okej, ungefär 15 personer som säger som mig, har fel? Och du har rätt. Och resten utav mina vänner/familj som HAR BARN, har fel också? Oj, då kanske hela sverige också har fel?
Feg? Haha, klart jag kommer låta andra läsa denna idiotiska kommentar, för du är löjlig och folk skrattar åt dig.

Nja, helvetet är inte min plats riktigt, men du kommer ju ifrån ett varmt land, så du klarar det nog!  Jag hör hemma här, i mitt hus i sandhult. Ingen annnanstans.

Oj, vart är världen på väg! VI har fel allihopa, men inte Jenny. Hmpf? Tror nog att det är tvärtom, coca cola.. Jag kan fortfarande inte smälta det. Fan vad du är rolig! You make my day, som jag skrev innan, har aldrig garvat så här mycket i hela mitt liv!


Nu blir jag arg!

Postat av: Jenny

Det är ni som är patetiska..
Det blir bara värre om man TVINGAR sitt barn till något.. om han nu blir så ut¨tårkad så får ni fan gå till sjukuset..jag har haft hand om barn så pass länge innan dagiset så jag vet & många andra.. sköt du ditt å skit i andras (du vet va jag snackar om)

2008-apr-02 @ 19:25

Det här skrev Jenny till Christopher, det är sjukt! Han har fan inte ens sagt något till henne, det här är mellan mig och henne och han ska fan inte bli inblandad. Han var inte ens hemma när hon skrev detta till honom och han har inte vetat om något om det här nu förrens han kom hem för ca: 30 minuter sedan. Så du Jenny, skriv aldrig något till Christopher igen, ALDRIG! Och som du kanske ser, det är fler än jag "du vet jag som är dålig mamma" som säger att man måste tvinga sitt barn till att dricka vätska.

ett exempel, om ett barn blir sjukt, måste få medicin, och vägrar ta den, då MÅSTE man tvinga barnet i medicinen ändå, right? För den kan ju inte vara utan.. Och det här är precis samma sak, fast det handlar om vätska.

Nu tänker jag inte slösa min tid på dig, för du är pinsam. "far och flygg" det märks att du inte är svensk, du kan ju inte ens stava. Det heter Far och FLYG! Haha. Fick du många kommentarer? Du raderade din blogg, det visar ju att du är en förlorare, du vågar inte visa vem du är. Haha!

Då kan jag skriva tillbaka, hoppas du ruttnar i helvetet, det är där du hör hemma.

Jag kan inte låta bli..

Haha, jag måste, jag kan verkligen inte låta bli.
Titta här vad jag fick på mitt mejl.

Men lilla du, vem är det igentligen som är omogen? du som snackar så mkt skit & i en sketen blogg.. det är MÅNGA som inte gillar dig & jag håller verkligen me va dom har sakt+ dom som har skrivit i din blogg om hur dålig mamma du e.. ja, jag har skrivit de & det vet du.. det kan jag fan hålla me om nu..så fegt att du ens säger nu va du tycker igentligen.. men vet du va, jag har alltid tyckt att du va så jävla blåst,jobbig & falsk, mkt mer.. Idiot, tror fan inte att du kommer växa upp.. synd att christopher inte kasta ut dig för gott, när han gjorde det MÅNGA gånger innan.. & vad gjorde du som du ångra?! hm... christopher förlät dig..   Pucko !!!!

Och så här svara jag;

Haha, fan vad pinsam du är. Sketen blogg? Hm, konstigt att jag har så himla mycket besökare som säger att jag har fin blogg och är en jätte bra mamma. Vafan försöker du skylla ifrån dig? Det vaa DU som skrev att jag var en dålig mamma, haha fan vad dum du är.
Dålig mamma? Haha, konstigt att min son mår så bra då, och va fan vet du om det? Du har träffat mig två gånger sen jag fick Philip.
 
Sen när tror du att jag bryr mig om vad du tycker? Det är ganska kul faktiskt, du är 29, jag är 19, men ÄNDÅ så är jag så mycket mognare. Det är bara du som tycker att jag är omogen, och alla andra tycker att du är det =) Jag skriver ju visst vad jag tycker, jag kan skriva det tusen gånger till, du är jobbig, snackar skit jämt, om du inte snackar skit om mig till dina "vänner" så snackar du skit om dom till mig osv. 

Och av dom här MÅNGA finns egentligen? Kan du tala om det för mig? Dina vänner som inte vet ett skit om mig?
 
Idiot? Haha, tack det samma! :) Växa upp? Den va ännu roligare, hihi. Säger samma sak om dig, tur att vi har samma åsikter iallafall!

Slänga ut mig? Det har han aldrig försökt att göra, utan det är jag som sticker hela tiden, vet du vad det är för skillnad på det? Nej, jag skulle inte tro det heller.. Det krävs att man förstår saker och ting. Vad det var jag ångra? Jo, du det ska jag tala om för dig, SKIT DU I DET! :D Blanda inte in Christopher i det här, han har knappast något med det här att göra.
 
Just det, coca cola till ett barn? Är du helt bakom flötet eller? Inte en chans i världen att man ska ge cola till en 7 månaders bebis. Den här "sköterskan" du prata om, jag vet att hon inte finns, för du ljuger så du tror på dig själv. Mytoman, eller vad kallas det?

Ha ett bra liv.

HAHA!

Okej, JENNY SANDMARK! Du tyckte att jag var löjlig som inte ens nämnde namn, men nu så. När jag ändå håller på så - http://jennysandmark.blogg.se/ nöjd u, är jag väldigt löjlig fortfarande? HAHA!

HÄR KOMMER RESTEN!

~Jenny.~ säger:
men då får du vänta.. jag förstår om han inte vill ha.. det vill inte vi heller om man har magsjuka..
Frida.. Philip har magsjuka säger:
Vänta? Jag kan inte vänta med att ge han vätskan, han måste få i sig vätskan..
~Jenny.~ säger:
ja, vänta, man ska inte tvinga i ett barn något..
Frida.. Philip har magsjuka säger:
Annars blir stackarn uttrorkad
Frida.. Philip har magsjuka säger:
Jag kan inte vänta!
Frida.. Philip har magsjuka säger:
Jag MÅSTE ge honom det
~Jenny.~ säger:
Nej, men jag mena att du kan vänta & se om han vill ha, ska inte TVINGA honom !
Frida.. Philip har magsjuka säger:
Jag menar det..
~Jenny.~ säger:
du får inte i honom något ändå om han inte vill ha
Frida.. Philip har magsjuka säger:
Jag blir tvungen
Frida.. Philip har magsjuka säger:
Han kan ju inte vara utan! Han kan ju svälta och bli uttorkad!
~Jenny.~ säger:
men om han inte vill ha så får du vänta..
~Jenny.~ säger:
du får inte i honom något ändå..
~Jenny.~ säger:
juh
~Jenny.~ säger:
 
Frida.. Philip har magsjuka säger:
Jodå, det får jag visst
~Jenny.~ säger:
jaja. men det va ju bra.. genom tvinga 
Frida.. Philip har magsjuka säger:
JAG MÅSTE JENNY! Han blir uttorkad annars, och då får vi åka till sjukhuset och sätta dropp på honom!
~Jenny.~ säger:
vem har sakt de
Frida.. Philip har magsjuka säger:
Dom på barnavårds centralen, min mamma, hans farmor och jag och christopher.
~Jenny.~ säger:
du gör va du vill.. jag skulle ALDRIG tvingat honom, jag skulle försökt med någon annna metod.. ok.. jaja.. va bra då, om dom på barnvårds centalen har sakt de.. !
~Jenny.~ säger:
nu ska jag beställa mat
~Jenny.~ säger:
hej hej !
Frida.. Philip har magsjuka säger:
Men någon annan metod?
Frida.. Philip har magsjuka säger:
FINNS INGEN ANNAN METOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frida.. Philip har magsjuka säger:
Jag blir sur nu, du ska inte lägga dig i vad jag gör med mitt barn, du har inga barn, du har aldrig upplevt det här me ditt egna barn.
Frida.. Philip har magsjuka säger:
Jag skulle aldrig göra något som skadar mitt barn fattar du väl?



" På den långa promenaden som jag & Gholiat & 3 arbetskamrater gick idag..
På folk som inte fattar va dom hålle på med..
På folk som inte tål höra va man tycker & tänker..
På folk som bara snackar skit runt omkring..
På folk som inte vågar säga va saken gäller till mig..
På folk som tror massa & vet igentligen inget
MEN såna människor finns det gott om !
DOM växer väl oxå upp nån gång (Kanske)

Marie, det kan du faktiskt göra själv.."

"Moget, moget, men dom växer väl upp dom oxå..
Moget att skriva i en blogg om massa saker om & till mig..
BRA att ni TROR att ni är såna super bra mammor då´rå!!!!
Dax att växa upp då & lära sig mer om barn.. !"


Du tror inte att jag och Marie kan mer om barn än dig? Vi lever liksom med barn 24/7, vi har EGNA barn.. Du jobbar med barn 8 timmar om dagen, du kan inte ens jämföra det. Så, vem är det som ska lära sig mer om barn?


Suck..

När ett litet barn har magsjuka, då måste dom ha vätska, varesig dom vill eller inte, då MÅSTE man tvinga i dom. För dom vet inte bättre, eller har jag fel?

Det är någon, som jag inte behöver nämna vid namn, som sa igår att jag kan inte tvinga i honom något han inte vill ha, men när det finns risk att han blir uttorkad, då måste jag ge honom vätska.

Jag blir så helvetes förbannad trött på folk som inte sjävla har barn och säger tvärtemot vad både jag och BVC säger. Kom ihåg, jag är Philips mamma, jag känner honom bäst, jag VET vad som är bäst för honom. Och jag är ingen dålig mamma när jag tvingar i honom vätska när han måste ha det.


Pirates of the sea -Wolves of the sea


Philip ÄLSKAR att titta på denna musik videon!




Latvia, lettlands (?) bidrag till Eurovision songcontest

.. :(

Ni kommenterar nästan aldrig lägre :(

Gud, jag har så ont i min mage och rygg, jag vet inte vart jag ska ta vägen!


Onsdag 2/4

Godmorgon..
Philip har sovit hela natten, och han har fått behålla gröten han åt i går, och det verkar som om han får behålla vällingen han åt i morse. Så nu får vi hoppas att han mår bra igen.

Pratade precis med Christopher, fick veta att han var inte ens framme där han skulle vara och han har knappt sovit någonting. Och det värsta är, att han fick inte med sig sitt bankkort så han har inte kunnat äta sen igår morse, stackarn.. Jag vill att han ska komma hem så jag kan ge honom massa mat! Saknar honom jätte mycket..

Tack för sällskapet igår Jenny, och tusen tack för all hjälp med Philip..

Godnatt

Nu ska Jenny åka hem, ska bara följa med henne ut och röka, sen går jag upp och lägger mig.

Philip åt jätte duktigt innan, och det verkar som om han får behålla det, han har somnat i sin säng där uppe nu. Vi får väl se hur natten går,

By the way, april april.. Inga bebisar här inte, hihi. Nästa gång jag skriver något sånt, LOVAR jag att det är sant!

Nattinatt.

Philip är vaken!

Ja, nu för en stundsedan väckte jag och Jenny honom, gav honom först vatten, sen tog vi tempen på honom, han hade 36.3, så lite under feber, sen fick han en torr blöja. Så nu sitter vi och matar honom med lite fruktpuré, tack för tipset Helen :) Tack för alla tips, tack för att du orkade lyssna på mitt tjat!

Han verkar må lite bättre nu, han har fått behålla allt änså länge, men man ska aldrig säga aldrig..
Han sov ifrån halv 8 tills ungefär kvar i 10, så ja. Vi får väl se hur mycket jag får sova inatt..

Älskling, jag saknar dig! Kom hem nu.. Vill att du ska vara här, sova brevid min sida.. Så att jag har någon jag kan knö ut, jag älskar dig och Philip över allt annat! Ni är min värld! ♥

image23

Stackars lilla Philip..

Min lille pojk har fått magsjuka, han har inte behållt någon mat alls, förutom vällingen i morses.. :( Känns verkligen jätte jobbigt som mamma och veta att man inte kan göra så mycket, men jag ska ge honom en vätska som jag fick recept på utav bvc, han måste få i sig, annars blir han uttorkad, och om det inte går får vi ringa till sjukvårdsupplysningen och höra vad dom säger, och troligen om han inte får kvar något så blir vi tvugna att åka till sjukhuset så att han får dropp. Mitt lilla hjärta..

Jag är så trött på folk som inte har en aning om vad dom snackar om, jag tar hand om min son på mitt sätt, right? Ingen behöver någonsin bry sig, jag klarar det själv!

image22

Obeskrivlig kärlek..

image21

Ensam :(

Nu har Christopher åkt, han ska köra till Norge, så han är inte hemms förrens i morgon eftermiddag. Så, ja.. Jag och Philip ska sova ensamma inatt, snyft.. Men, men. Jag är ju alldeles utmattad på kvällarna så jag somnar nog fort!

Nu har jag precis ätit tacos, mums! Philip ligger uppe i sängen och sover och jag har på OC i bakrunden, har tänkt att lägga mig och titta på det, men jag är rädd för att jag ska somna, för somnar jag så hör jag inte när Philip vaknar + jag kommer vara dödstrött och hur grinig som helst när jag vaknar!

Nja, jag ska nog titta på OC ändå!
Tjingeling.

En hemlis..

Usch, nu går det inte längre, jag måste berätta!!! Philip ska få två småsyskon ♥


Tisdag 1/4

Nu funkar blogg.se igen, det var väl fanimig på tiden..  Och eftersom att det inte har funkat att varken skriva kommentarer eller inlägg, så förlänger jag ju tiden på designutlottningen, va ska vi säga? Torsdag 3/4 klockan 12.00!

Oj, det har hänt mycket sen jag skrev senast.. Vi kan väl börja med lördag, jag och Christopher sitter och spelar bingolotto i hopp om att vinna, haha. Så får jag ett samtal utav min käre far, då fick jag veta att jag har fått in 20 000:- på mitt konto! Jippi, hihi. Så i söndags morse så åkte jag och köpte min förbaskat efterlängtade dator! Sen åkte vi till onoff och elgiganten för att titta på datorn till Mr.C, han hittade dock ingen, men jag hittade de två sista säsongerna utav O.C. På kvällen åkte vi och handlade så vi kunde äta tacos, och vi hade bara allmänt mys, var dock förjävla trött, så jag somnade innan Wallander var slut, men det var väl ingen överasskning?

Igår så åkte vi till Ikea, shoppade massa! Vi köpte tillexempel en ny sängram + 2 sängbord och massa massa annat små pill..

Så här har mina två senaste dagar sett ut iallafall, hoppas ni är glad över att jag är tillbaka :)


RSS 2.0