R.I.P Engla (F)

R.I.P Enga.
Hur kan en vuxen man ha hjärta att döda en oskyldig liten flicka?

Det gör så ont i mig att det finns sådana människor, jag hoppas att han ruttnar i helvetet, han bör få elstöt så att han dör, dödsstraff. Usch, jag vill spy på honom! Finns inte ord om hur förbannad jag blir varje gång jag läser om att något barn blivit dödat utav en jävla psykopat! Det är likadant med den där jävla psykokärringen som dödade dom små barnen i Arboga (?) åååh. Dom borde dö, allihopa som gör sånt skit mot barn.

Sätt en ros framför ditt msn namn och visa att du bryr dig!

Kommentarer
Postat av: Emelie

det är så hemskt så man bara vill gråta till sömns :`(

2008-04-14 @ 21:32:56
Postat av: Emelie

det är så hemskt så man bara vill gråta till sömns :`(

2008-04-14 @ 21:34:30
Postat av: Ida

det är sjukt :(
vi i enköping har en ros framför våra namn på msn, för det är en kille som har dött ;(
kram

2008-04-14 @ 22:13:39
URL: http://mskarlsson.blogg.se
Postat av: Sandra

Det är så illa att man inte ens kan sätta ord på det. Gör fruktansvärt ont i hjärtat att ens höra en sådan sak. Kan knappt tänka på Englas (och andra utsatta barn) familjer. Inte heller på hur dom hade det mot sluet, utan att tåras.
Tycker att våra straffsystem ska likna Usa;s på många fronter. För det första skulle han få dödstraff, men få sitta i en dödscell hur länge som helst innan. Så han verkligen får plågas ordentligt. Eller att Sverige ska skärpa sig genom att låta sådana människor sitta med övriga förbrytare. Får ju inte det idag, eftersom pedofiler och våldtäktsmän oftast blir mördade då. Men det är fan inte mer än rätt. Dom ska verkligen plågas. Helst av allt borde dom bli kastrerade utan bedövning först.
Men ack nej. Vi i Sverige tror på en adra chans, oavsett va en person gjort. Han kommer bara in på psyket och är ute om några år. FÖRJÄVLIGT!!!!

2008-04-15 @ 00:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0